Glasvægge, brandglaspartier og fuldglasvægge med stålprofiler er ideelle til den offentlige sektor

glasvægge stål

Glasvægge med rene linjer og modstandsdygtige stålprofiler er et ideelt valg til bygninger, der har en høj grad af belastning i hverdagen. Det kan fx være skoler, sygehuse og andre offentlige institutioner, hvor der kommer og går mange mennesker hver dag. Vores glasvægge og fuldglasvægge med stålprofiler kan klare lidt af hvert.

Men det er ikke kun styrken, der tæller. Bare fordi belastningen på bygningen er stor, så mener vi ikke, at du skal gå på kompromis med udseendet. Vi har derfor sat designet i højsædet, så vores produkter lever op til dine krav om enkelthed og elegance.

Glasvaegge-med-staalprofiler

Fordele

  • Særdeles konkurrencedygtige priser – ring på telefon 44 47 61 02 og få en pris.
  • Ekstra lydisolering. Skal dine glasvægge kunne klare støj helt op til 46 dB, så tilbyder vi også en dobbelt glassløsning med termoruder og lodret fugede samlinger.
  • Valgfri RAL-farve. Vælg netop den farve der passer til jeres bygning.
  • Valgfri hængsling. Du vælger selv, om du vil have traditionelle Assa hængsler eller pinolhængt system.
  • Design af dør. Du kan vælge mellem massive døre eller glasdøre. Vores flotte stålkarme til fuldglasvægge matcher tidens krav til enkelhed, design og funktionalitet. Karmen kan anvendes til såvel massivdøre som glasdøre.
  • Let montage. Valget er dit. Du kan enten selv montere løsningerne eller overlade det til os.
  • Særdeles fornuftige leveringstider.

 

Dine glasvægge er fremtidssikrede

Fuldglasvægge med stålprofiler

Vores produkter er opbygget i moduler, hvor glasvæggene er monteret i et skinnesystem. – Det betyder, at glasvæggene nemt kan udbygges senere, hvis jeres behov ændrer sig. Det kalder vi at fremtidssikre sin bygning. Som noget helt særligt passer vores stålsystem også med brandpartier i glas. Designet og udseendet er det samme, uanset om du vælger uklassificerede glasvægge eller brandglasvægge.

 

Mange mennesker, ingen støj…

Fuldglas-staalprofiler2

Fuldglas-staalprofiler1

Vores glasvægge og fuldglasvægge med stålprofiler er særdeles velegnede, når det gælder lydreduktion. – Og det er noget, der tæller på arbejdspladser med mange mennesker. Ligesom vores andre produkter er det valget af glas, der har betydning for hvor god lydreduktion, du opnår. Men når du vælger Wallmakers stålsystem, så opnår du også et system, som er fuldt dokumenteret for lyd. Vores glasvægge og fuldglasvægge med stålprofiler og enkeltglas kommer i glastykkelser fra 10-17 mm og lever op til lydkrav på R’w 39 dB.

Har du særlig høje krav til lyd kan vores unikke fuldglassystem med dobbeltglas opfylde krav helt op til R’w 46 dB.

Du opnår derfor fordelene af at have områder – fx mødelokaler – hvor du kan snakke fortroligt men uden at miste det gode lysindhold og åbne udsyn til de andre lokaler.

 

Stålprofiler er mere modstandsdygtige

Staalprofiler

Når først du har besluttet dig for at vælge glasvægge med metalprofiler, så står valget ofte mellem profiler i stål eller aluminium. Vi har valgt stål til vores glas- og fuldglasvægge. Det har vi, fordi stål er mindre modtagelig overfor at få buler og skrammer. Faktisk er det 8 gange hårdere end aluminium. Hårdhedsgraden på stål er 120 brinell mod 15 brinell. Og det er noget vores kunder i den offentlige sektor kan lide. For det kan både ses og mærkes over tid. – Også når den daglige belastning fra mange mennesker er stor.

 


 

Du kan også læse om vores andre produkter her: