Udgivet af dato: dec 3, 2012 i Nyheder, Projekter

Nu bliver det attraktive Rybners Gymnasium i Esbjerg en realitet

Rybners Gymnasium bliver ikke blot en skole for byens unge. Det bliver også et studiemiljø og samlingsted, der vil blive brugt uden for skoletid.

Som en del af totalentreprisen er Wallmakers blevet udvalgt til at udføre arbejdet med de indvendige fuldglasvægge og brandglas partier på Rybners Gymnasium i Esbjerg.

Læs også denne artikel fra byggeplads.dk om supergymnasiet Rybners.

 

brandglas rybners gymnasium

brandglaspartier

Noget af det, der er vægtet i planlægningen af gymnasiet er integreret viden om læringsmiljøer. Det betyder bl.a, at de unges trivsel er sat i fokus. Unge er mere motiverede for at lære, når de har det godt med alle deres sanser. Og  her spiller Wallmakers’ produkter en stor rolle. Vores brandglas og indvendige fuldglasvægge fokuserer netop på at æstetik, sikkerhed og stort lysindfald går op i en større helhed.

 

Det nye Rybners Gymnasium kommer sammen med de bevaringsværdige bygninger i Grådybparken til at skabe et attraktivt uddannelsesmiljø for byens HHX og STX ungdomsuddannelser i fælles inspirerende omgivelser.

 

Projektet er tegnet af arkitekterne Grønne & Jessen, MAA og udføres i totalentreprise af MT Højgaard. Rybners Gymnasium bliver bygget fra 2011-2013 og omfatter 9.250 m2 ny- og ombygning. Du kan læse mere om Rybners Gymnasium her.

indvendige fuldglasvægge