Udgivet af dato: maj 7, 2014 i Nyheder, Produkter

Succes med såvel vores brandpartier som vores fuldglasvægge og vores specialløsninger

 
Vi løber hurtigt lige for tiden og efterspørgslen stiger. Den høje kvalitet kombineret med en fordelagtig pris har givet os flere spændende opgaver.

6 tons glas

 
Senest har vi blandt andet leveret:

  • Fuldglasvægge og brandpartier til Teknologisk instituts nye bygning DMRI (Danish Meat Research Institut)
  • Kalundborg Forsyning er ved at være færdig – dygtigt udført af folkene fra HM Gruppen i Holbæk.
  • Vi har fået nogen flotte billeder fra Rybners Gymnasium og ikke mindst en virkelig pæn omtale i byggeplads.dk
  • Novo Campus NN1 og NN2 er færdiggjort i slutningen af 2013. Det har bla været en spændende udfordring at få 6 tons glas til at hænge ned fra loftet i kantinen på NN2, og løfte 1 tons refleksfri glas på 3,5 x 2,7 meter over bygningen og listet ind i atriumet til det flotte nye tv-studie i NN1.
  • Timegruppen i Brøndby har fået fuldglasvægge i rustfrit børstet stål med helglasdøre og nye hængsler med integreret pumpe, så vi slap for at forstyrre kunden med at skære hul for i betonen for en klassisk gulvdørpumpe.
  • Vi har leveret brandglaspartier til Handelsbanken i KPMG’s nye hovedkontor på Frederiksberg, samt til Express Bank i Tåstrup.

 

Som de seneste skud på stammen har vi netop skrevet kontrakt med MT Højgaard på en større opgave med brandglaspartier og fuldglasvægge til en etape på det nye supersygehus DNU Skejby. Samt Kirkebjerg Skole hvor vi også skal lave brandglaspartier og udvendige EI60 ovenlys.

Så efterspørgslen er stor og vi har glæde af at være med til at levere glasløsninger til en række spændende byggerier.