Udgivet af dato: feb 20, 2013 i Nyheder, Om Wallmakers

Blot 9 måneder efter Wallmakers blev søsat er tiden allerede inde til at udvide butikken. Ordrebogen bugner af spændende projekter. Tiden er nu også inde til at introducere Wallmakers nye medejer Anders Hem-Jensen.

Anders er akademiingeniør og bl.a. tidligere administrerende direktør i Triplan. Vi har et mangeårigt samarbejde bag os i flere virksomheder, og det gode samarbejde fortsætter nu også i Wallmakers som er både glade og stolte over at få Anders med på vognen.
Anders har en række banebrydende designs og patenter bag sig fra denne branche, og vi kan allerede nu sætte streg under flere flotte nye produkter i Wallmakers fra Anders’ hånd. Vi glæder os meget til at introducere vores nyeste produkter for jer.

 

Wallmakers har ramt et behov i markedet, og der løbes stærkt for at nå hele vejen rundt, også når det gælder målsætningen om at opdatere vores hjemmeside med de mange spændende projekter, interessante artikler og alle vores nye produkter i samme takt som de løber ind.

 

Vores kunder er glade – specielt fordi vi også kan tilbyde at montere de vægge vi laver. Det er en ekstra service, vi har valgt at tilbyde – vores kunder har nemlig ofte travlt og vil helst se, at glasvæggene bliver monteret for dem. Det betyder ikke, at man ikke kan købe vores produkter og selv montere dem, alle kunder er stadig meget velkomne.