Udforsk Fuldglas Træ

wallmakers den 4. maj 2017

Wallmakers fuldglassystem i træ – en komplet og bæredygtig løsning.

Wallmakers fuldglasvæg i træ, er et bæredygtigt produkt og en trend som vinder mere og mere frem, også blandt vægsystemer.

“Glasvægge med omtanke”

Profilsystemet giver en let og elegant fuldglasløsning, som varetager alle dine behov i forhold til funktion og kvalitet. Samtidig dækker det alle krav til støjreduktion.

Designede overflader

Med Wallmakers’ bæredygtige fuldglassystemer i træ, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige overflader. Valg af træsorter åbner op for flere nye alternativer, end de traditionelle pulverlakerede eller anodiserede aluminiumsoverflader.

Ask, Kirsebær, Teak … eller hvad med…?

Vi arbejder ofte med ask eller eg, da denne træsort er hårdere end f.eks. nåletræ og samtidig mere stabil. Den lyse struktur i ask, med en god portion brunmarv, giver et flot nordisk udtryk. Ask og eg vokser i nord Europa, under kontrolleret skovbrug. Ønsker du et andet udtryk, så står valg af træsort helt frit, som f.eks. de mere eksklusive træsorter som mahogni, teak, kirsebær eller valnød. Uanset hvad du vælger, så sikrer vi at oprindelsen kan dokumenteres og at det kommer fra bæredygtig skovbrug.

Miljøvenlig efterbehandling

Der er frit valg og du som kunde bestemmer overfladen på profiler, dørkarme og dørblad. Skal de lakeres i valgfri RAL eller NCS farve? Klar lak, bejdset eller oliebehandlet? Vi leverer også karme i krydsfinér og dørblade i finéret overflade, hvor du også vælger overfladebehandling.

Ved overfladebehandling bruger vi primært vandbaserede malinger, miljøvenlige oliebehandlinger og lak, som ikke indeholder opløsningsmidler. Vi tænker på miljøet i alle aspekter af vores produkter.

Hvorfor vælge Wallmakers

  • Komplet og solidt system
  • Leveres i flere trætyper
  • Valgfri overfladebehandling
  • Markedets mest fleksible system
  • Et bredt udvalg af karmløsninger
  • Kan monteres direkte i døråbning
  • Massivdøre 40-63 mm
  • Karm forberedt for El-slutblik
  • Lydreduktion 24 – 52 dB

Wallmakers glasvæg i træ

Vores glasvægge består af slanke profiler, som er beregnet til store glas. Dette giver maksimal lydreduktion i rummet.

Systemet består af et komplet profilsystem. Designet på både profil og karmprofil tillader at samme profil, kan benyttes ved brug af glas 8-23 mm.

Siden glasvæggen består af 99% glas, giver den et luftigt præg på ethvert lokale.

Glasset deles op i ønskede mål og kan leveres i fuldhøjde op til 4500 mm. Glasset monteres med lodrette fuger af glastape, som er næsten usynligt og giver en flot glasfront uden lodrette skiller.

Vi leverer glasskillevægge med lydkrav fra 24 dB og op til 52 dB. Karmløsningen kan benyttes sammen med glasdør eller massivdør med tykkelse 40-63 mm.

Wallmakers karm & dørløsning

Vores karmløsning kan løse alle dine udfordringer og på lige linje med resten af profilsystemet kan samme karmprofil bruges med glas fra 8 – 23 mm.

Karmprofilen kan benyttes med alle dørtyper: Glasdør 8 – 13 mm og massivdøre 40 – 63 mm tykkelse.