Udforsk Fuldglas Stål

wallmakers den 15. april 2019

Wallmakers fuldglasystem i stål.

Wallmakers fuldglasvæg i stål, er et robust alternativ, hvor der er brug for ekstra styrke. Glasvægge med rene linjer og modstandsdygtige stålprofiler, er et ideelt valg til bygninger, som har en høj grad af belastning i hverdagen. Det kan f.eks. være skoler, sygehuse eller andre offentlige bygninger.

“Robust uden kompromis på design”

Profilsystemet giver en let og elegant fuldglasløsning, som varetager alle dine behov i forhold til kvalitet og funktion. Samtidig dækker det behov og krav til støjreduktion.

 

Det er ikke kun styrken som tæller, selvom belastningen på bygningen er stor. Derfor er vi optaget af, at der ikke bliver gået på kompromis med udseende og design, så vores produkter lever op til dine krav om enkelthed og elegance.

Wallmakers R&D Design

Det er meget sandsynligt at du allerede har monteret produkter, der er designet af menneskene bag Wallmakers. Wallmakers R&D har udviklet profilsystemer, for flere af de kendte producenter af vægsystemer. Udvikling af aluminiumssystemer er ikke nyt for Wallmakers. Derfor kalder vi dette aluminiums fuldglassystem version 3.0.

Hvorfor vælge Wallmakers

  • Tåler høj belastning
  • Meget konkurrencedygtige priser
  • Markedets mest stabile profilsystem
  • Massivdøre 40-63 mm
  • Karm i fuldhøjde op til 3600 mm
  • Karm forberedt for El-slutblik
  • Lydreduktion 24 – 52 dB
  • Leveres i valgfri RAL og NCS farver

Wallmakers glasvæg i stål

Vores produkter er opbygget i moduler, hvor glasvæggen er monteret i et skinnesystem. Det betyder at glasvæggen nemt kan bygges ud senere. Glasvæggen består af slanke profiler, som er beregnet til store glaspaneler.

Systemet består af et komplet profilsystem. Designet på både profil og karmprofil tillader, at samme profil kan benyttes ved brug af glas fra 8-15 mm. I sammenligning med vores aluminiumssystem, så er stål 8 gange hårdere end aluminium. Stål er meget mindre modtageligt overfor rifter og buler. Hårdhedsgraden på stål er 120 brinell, mod 15 brinell i aluminium.

Da glasvæggen består af 99% glas, giver den et luftigt præg på ethvert lokale.

Glasset deles op i ønskede mål og kan leveres i højder op til 4500 mm. Glasset monteres med lodrette fuger samlet af glastape, som er næsten usynligt og giver en flot glasfront uden lodrette profiler.

Med vores profiler kan vi levere glasskillevægge og kontorfronter med lydkrav fra 24 dB og op til 52 dB. Karmløsningen kan benyttes sammen med glasdør eller massivdør med tykkelse fra 40-63 mm.

Wallmakers karm & dørløsning

Vores karmløsning kan løse alle dine udfordringer. Karmprofil bruges med glas fra 8-15 mm.

Karmprofilen er den mest stabile på markedet og kan bruges i fuldhøjde op til 3600 mm, som gør den utrolig fleksibel. Den kan benyttes sammen med alle dørtyper: Glasdør 8-16 mm og massivdør 40-63 mm.

I kombination med aluminiumskarm og massivdør, kan der leveres dørblad og overblok som er underfalset. Det giver et pænt ‘flush’ udtryk mellem dørblad og overblok.