Træ System No. 05

wallmakers den 17. april 2019

Træ har mange skjulte kvaliteter, og formstabilitet er en af dem.

Vi leverer brandglaspartier og døre i træ med klassifikation fra E30 til EI-60. Produkterne leveres i flere forskellige løsninger og træsorter, alt efter hvilken brandklasse der er behov for. Normalt er der også krav til lydreduktion – vi har leveret op til 50 dB løsning på et skoleprojekt i EW30. Vi kan derfor altid finde den rette løsning med glas, døre og træsort, og dermed tilbyde en optimal løsning for vores kunder. Det er vores specialitet.

Det er vigtigt, at man er opmærksom på betegnelsen efter selve brandkravet. På f.eks. EI-30, som fortæller, at det er et brandkrav, så er der skrevet betegnelser bag denne betegnelse, som fortæller, om du kan bruge rammeløsninger i træ. Hvis der f.eks. er beskrevet et krav A2, S1 eller D0, kan træ ikke bruges.

Link til vores brochure:

Træ er et fantastisk produkt til brandglassystemer, da træet ikke mister sin formstabilitet under påvirkning af brand. Træ bliver i sin form, men nedbrydes i forskellig hastighed alt efter træsort.

Brandglaspartier i træ leveres som rammepartier, men også i fuldglasløsninger med fuget glas på linje med vores andre fuldglassystemer uden brandkrav.