Træ System No. 01

Lise Schultz-Larsen den 30. marts 2023

Med dette unikke, gennemprøvede fuldglassystem, som også kan leveres med FSC-certificeret træ og døre, er bæredygtighed tænkt helt ud i sidste led. Produktet kan f.eks. også udføres med kerto regler/LVL strøer som grundmateriale.

Vi har opnået en virkelig flot portaleffekt, der også kan kombineres med vores brandglasløsninger i træsystem No. 6, hvor man opnår samme muligheder og udtryk, de steder hvor der stilles krav til brandsikring.

Vi kan tilbyde en lang række træsorter, som alle kan overfladebehandles efter kundens ønske. Typisk anvendes en flot mat, vandbaseret lak, men ønskes en speciel toning RAL eller NCS farve, kan det også imødekommes.

Når der vælges løsninger i fyrretræ, falder valget ofte på vores specielle stavlimede fyrretræ, hvor man opnår en solid styrke og et flot CO2-regnskab, samtidig med at man æstetisk opnår et ærligt og levende udtryk i indretningen.

Der er høj grad af designfrihed på f.eks. profilernes udformning og dybde, som kan variere fra alt mellem 70 mm til 250 mm. Tilslutningerne i top, bund og sider kan laves både med og uden reces.

Vi tilbyder massive dørkarme med massivdøre, glasrammedøre og glasdøre med en lydreduktion på op til Rw 42 dB. Oftest anvender vi vores flotte 40 mm tykke dør med lydreduktion på Rw 37 dB. Glasdøre uden ramme kan overholde 30-31 dB med hæve/sænkeliste mod gulv.

Dørene kan produceres  med en højde op til 3900 mm med en fast overblok – og op 2500 mm uden overblok. Døre leveres med en nærmere aftalt beslåning. Ofte vælges den såkaldte ‘svenske beslåning’ med klassiske stabelhængsler, men vi tilbyder også f.eks. skjulte hængsler.