Træ System No. 01

Lise Schultz-Larsen den 30. marts 2023

Med dette unikke gennemprøvede fuldglas system, som også kan leveres med FSC certificeret træ og døre er bæredygtighed tænkt helt ud i sidste led. Produktet kan fx også udføres med kerto regler / LVL strøer som grundmateriale.

Vi har opnået en virkelig flot portal effekt der også kan kombineres med vores brandglasløsninger i træsystem No. 6 hvor man opnår samme muligheder og udtryk de steder hvor der stilles krav til brandsikring.

Vi kan tilbyde en lang række træsorter, som alle kan overfladebehandles efter kundens ønske – typisk anvendes der en flot mat vandbaseret lak, men ønskes der en speciel toning, RAL eller NCS farve kan det også imødekommes.

Når der vælges løsninger i fyrretræ, falder valget ofte på vores specielle stavlimede fyrretræ hvor man opnår en virkelig høj styrke, flot Co2 regnskab, og samtidig er resultatet meget levende og ærligt visuelt.

Der er høj grad af designfrihed på fx profilernes udformning og dybde, som kan variere helt fra 70 mm og næsten uendeligt men sjældent over 250 mm. Tilslutningerne i top, bund og sider kan laves både med og uden reces.

Vi tilbyder massive dørkarme med massivdøre, glasrammedøre og glasdøre, og kan tilbyde dørløsninger med helt op til Rw 42 dB lydreduktion – oftest anvender vi vores flotte 40 mm tykke dør med lydreduktion på Rw 37 dB. Glasdøre uden ramme kan overholde 30-31 dB med hæve/sænkeliste mod gulv.

Dørene kan laves op til 3900 mm høje med en fast overblok, og op 2500 mm uden overblok. Døre leveres med en nærmere aftalt beslåning, ofte vælges den såkaldte ”svenske beslåning” med klassiske stabelhængsler – men vi tilbyder også fx skjulte hængsler