Træ System No. 04

Lise Schultz-Larsen den 30. marts 2023

Wallmakers system No.4 er en nyfortolkning af mere klassiske snedkerpartier – vi har i samarbejde med arkitekter og designhuse opnået et virkelig flot nutidigt design.

No.4 anvendes typisk i domiciler og kontorer hvor man ønsker et klassisk og mere langtidsholdbart design.  Placering af sprosser og glasdimensioner aftales nærmere, ligesom selve profileringens design, inden for visse grænser, kan tilpasses til kundens ønsker.

Systemet kan udføres med mange kombinationer af døre – fx så ydersiden af dørblades sidder ”flush” med karmen – oftest vælger kunderne vores 37 dB massive lyddøre med finér, denne dør sikrer at glasvæggen mod de enkelte rum har en passende og behagelig lyddæmpning. Men man kan også vælge helglasdøre, 42 dB overfalsede massivdøre eller massivdøre med glasudskæring.

For alle døre gælder at de kan laves med individuel beslåning, så dørene fx også kan aflåses automatisk – placering af hængsler kan også udføres således at man ikke udskifte dørkarmen hvis man fx senere ønsker at udskifte en helglasdør til en massiv trædør.  Vi leverer kun anerkendte låsesystemer som er gængs for branchen.

System No.4 er virkelig flot udført i massivt FSC certificeret egetræ, men man skal ikke underkende de øvrige muligheder i stavlimet fyr eller lakeret i flotte RAL- eller NCS-farver. Alle overfladebehandlinger er miljøcertificeret, vandbaserede og særdeles holdbare.