Træ System No. 04

Lise Schultz-Larsen den 30. marts 2023

Wallmakers’ system No. 4 er en nyfortolkning af mere klassiske snedkerpartier med et flot, nutidigt design, som vi har opnået i samarbejde med arkitekter og designhuse.

No. 4 anvendes typisk i domiciler og kontorer, hvor man ønsker et klassisk og mere langtidsholdbart design. Placering af sprosser og glasdimensioner aftales nærmere, ligesom selve profileringens design kan tilpasses til kundens ønsker.

Systemet kan udføres med mange kombinationer af døre; f.eks. så ydersiden af dørblades sidder ‘flush’ med karmen. Oftest vælger kunderne vores 37 dB massive lyddøre med finér, som sikrer rummet en passende og behagelig lyddæmpning. Men man kan også vælge helglasdøre, 42 dB overfalsede massivdøre eller massivdøre med glasudskæring.

For alle døre gælder, at de kan laves med individuel beslåning, så dørene f.eks. også kan aflåses automatisk. Placering af hængsler kan også udføres, således at man ikke behøver at udskifte dørkarmen, hvis man f.eks. senere ønsker at udskifte en helglasdør til en massiv trædør.  Vi leverer kun anerkendte låsesystemer, som er gængs for branchen.

System No. 4 er udført i massivt FSC-certificeret egetræ, men kan også udføres i stavlimet fyr og lakeres i flotte RAL- eller NCS-farver. Alle overfladebehandlinger er miljøcertificeret, vandbaserede og særdeles holdbare.