Træ System No. 06

Lise Schultz-Larsen den 19. april 2023

Wallmakers System No. 6 kan også kombineres med No.1

Vi har opnået en virkelig flot portaleffekt, hvor træprofilerne skræddersyes efter kundens ønsker til udtryk og design.

Vi kan tilbyde en lang række træsorter, som alle kan overfladebehandles efter kundens ønske. Typisk anvendes en hårdfør, mat og vandbaseret lak, men ønskes en speciel bejdse, RAL- eller NCS-farve kan det også imødekommes.

Når der vælges løsninger i fyrretræ, falder valget ofte på vores stavlimede fyrretræ, der både har en solid styrke og samtidig tilfører et ærligt og varmt udtryk til rummet.

Men vi oplever også, at vores europæisk høstede egetræ er populært for sit eksklusive look.

Der er høj grad af designfrihed på f.eks. profilernes udformning og dybde, som kan variere helt fra 90 mm til 250 mm. Tilslutningerne i top, bund og sider kan laves både med og uden reces.

Vi anvender altid sikkerhedsglas, hvor dimensioner og krav til lyd fastlægges individuelt.

Døre

Vi tilbyder karme med massivdøre, glasrammedøre og glasdøre med en lydreduktion på helt op til Rw 42 dB. Den vi oftest anvender er dog vores flotte massivdør, der har en lydreduktion på Rw 37 dB. Dørenes tykkelse dimensioneres ud fra kravene til brand såvel som lydreduktion.

Dørene kan udføres med en højde på op til 3900 mm med en fast overblok, og op 2500 mm uden overblok – dog under hensyntagen til brandkravene.

Døre leveres med en nærmere aftalt beslåning. Ofte vælges den såkaldte ‘svenske beslåning’ med klassiske stabelhængsler. Men vi tilbyder også skjulte hængsler, motorlåse, elektriske slutblik, integrerede dørlukkere, karmoverføringer og hvad man ellers kan forstille sig.