Wallmakers massivdøre og trækarme

wallmakers den 24. oktober 2017

Med fokus på minimalt materialeforbrug og miljøvenlige løsninger

Den unikke løsning egner sig til et bredt udsnit af kontorindretninger. Materialevalget er, til fordel for miljøet, optimeret til et absolut minimalt materialeforbrug. Karme kan laves af såvel massivt FSC træ som genbrugsregler LVL. Træ og træbaserede produkter er det rigtige valg, når det gælder miljøvenlige løsninger. De bidrager positivt til det globale CO-regnskab og dermed også til at reducere CO-udslip i Danmark.

Bæredygtige glasvægsystemer

Wallmakers udvikler og producerer også bæredygtige glasvægsystemer – både som enkelte og dobbelte fuldglasvægge, i et bæredygtigt design og til konkurrencedygtige priser. Det elegante basissystem kan tilpasses til lige præcis den løsning, der er den rigtige for det enkelte byggeri. Med andre ord kan man som bygherre eller arkitekt tænke miljøvenlige løsninger ind i byggeriet, uden at skulle gå på kompromis med design og pris.

Patienthotellet fik fuldglasvægge

Til det nye patienthotel på Rigshospitalet har Wallmakers leveret fuldglasvægge med trædøre og -karme. På denne sag har de også udført første generation af deres nye fleksible lydtætte mellemlukninger mellem rummene. Denne løsning gør at glassene er gennemgående, så de lange glasforløb fremstår som én lang flade uanset hvor mange rum der er. Trækarme og døre overholder et lydkrav på Rw 36 dB og er udført af europæisk egetræ og finér fra kontrollerede skovbrug.