En solid partner til dine projekter.

Vores mål er at udvikle de bedste produkter på hele markedet.

Wallmakers A/S er en danskejet virksomhed og leverandør af glasvægge og døre til hele byggebranchen. Vi dækker hele Skandinavien og har blandt andet en afdeling i Norge. Vi udvikler og leverer innovative og ikke mindst bæredygtige glas- og vægløsninger. Selskabet ejes af Anne Brems-Pedersen, Anders Hem Jensen, Øyvind Brastein samt Aage Brems-Pedersen, som er hovedaktionær og leder af styregruppen.

Wallmakers blev etableret i Danmark i 2011. I 2019 etablerede vi os med en afdeling i Norge. Wallmakers blev startet på baggrund af vores lange erfaring med byggematerialer fra byggebranchen, hvor bla arkitekterne og bygherrerne, ønsker mere individuel tilpasning til deres projekter. Selvom kun Wallmakers har sin egen historie de sidste 8 år, har vi 25 års erfaring fra salg og udvikling af produkter inden for glas og metalkonstruktioner indenfor byggebranchen.

Det er meget sandsynligt at du allerede har monteret produkter designet af menneskene bag Wallmakers. Wallmakers R&D har udviklet profilsystemer til flere af de kendte producenter af vægsystemer.

 

Unikke og individuelle løsninger

Wallmakers har gennem et samarbejde med danske og udenlandske producenter, udviklet et bredt produktsortiment og vi vil lancere fortsat mange nye produkter i fremtiden. Det giver unikke løsninger på markedet og alle produkter i produktporteføljen, kan bruges fritstående eller sættes sammen til en komplet løsning.

Vi tror på at de bedste løsninger opnås i samarbejde med arkitekt, bygherre og entreprenør. Vi ved at leveringssikkerhed, hastighed og fleksibilitet, er nøgleordene for et vellykket samarbejde. Derfor sætter vi også strenge krav til vores underleverandører, så dine produkter bliver leveret til rette tid og i rette kvalitet.

Arkitekt

Wallmakers samarbejder godt med arkitekterne, og vi vægter mulighed for store individuelle tilpasninger højt. Vi ligger vægt på høj kvalitet og produkter som kan dokumenteres på lyd, brand og bæredygtighed.

Vugge til grav

Det unikke ved Wallmakers er at vi arbejder med miljøvenlige, bæredygtige produkter som kan dokumenteres fra vugge til grav. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning, og udvikling af kundetilpassede løsninger.

Udvikling

Alle vores produkter er udviklet af Wallmakers, og vi har lang erfaring med produktudvikling. Alle produkter er nøje gennemtænkt og designet til at varetage alle krav til funktion og kvalitet. Wallmakers R&D Design afdeling udvikler nye produkter kontinuerligt, og mange spændende nyheder vil blive lanceret i løbet af 2020.

Øyvind Brastein
Indehaver Norge
ob@wall-makers.no
Anne Brems-Pedersen
Grundlægger og indehaver
anne@wallmakers.dk
Anders Hem-Jensen
Indehaver og produktudvikler
anders@wallmakers.dk
Paul Bartram
Produktion/servicechef
Last opp din CV