En solid partner til dine projekter

Vores mål er at udvikle de bedste produkter på hele markedet.

Wallmakers er en innovativ leverandør af glasvægge og døre. Hos Wallmakers udvikler og leverer vi kreative og ikke mindst bæredygtige glasvægsløsninger til hele byggebranchen i Skandinavien bl.a. med vores afdeling i Norge.

Selskabet blev etableret i Danmark i 2011 af Anne Brems-Pedersen og Anders Hem-Jensen. De fik idéen til Wallmakers, da de blev opmærksomme på arkitekters, bygherrers og entreprenørers ønsker og behov for mere kundetilpassede produkter til deres projekter. Selvom selskabet blot har eksisteret i 8 år, har menneskene bag Wallmakers selv 25 års erfaring i byggebranchen med både salg og udvikling af produkter inden for glas og metalkonstruktioner. I 2020 blev selskabet købt af DEKO, og i dag arbejder virksomheden på at udvikle og levere de bedste produkter på hele markedet.

Det er meget sandsynligt, at du allerede har monteret produkter, designet af menneskene bag Wallmakers. Wallmakers R&D har udviklet profilsystemer til flere kendte producenter af vægsystemer.

 

Unikke og individuelle løsninger

Gennem samarbejde med flere danske og udenlandske producenter har Wallmakers udviklet et bredt produktsortiment, og vi vil fortsat lancere mange nye produkter i fremtiden. Det giver unikke løsninger på markedet, og alle produkter i produktporteføljen kan bruges fritstående eller sammensættes til en komplet løsning.

Hos Wallmakers tror vi på, at de bedste løsninger opnås i samarbejde med arkitekt, bygherre og entreprenør. Vi ved, at leveringssikkerhed, hastighed og fleksibilitet er nøgleordene for et vellykket samarbejde. Derfor sætter vi også strenge krav til vores underleverandører, så produkterne bliver leveret til rette tid og i rette kvalitet.

Arkitekt

Wallmakers samarbejder godt med arkitekterne, og vi vægter mulighed for store individuelle tilpasninger højt. Vi ligger vægt på høj kvalitet og produkter som kan dokumenteres på lyd, brand og bæredygtighed.

Vugge til grav

Det unikke ved Wallmakers er at vi arbejder med miljøvenlige, bæredygtige produkter som kan dokumenteres fra vugge til grav. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning, og udvikling af kundetilpassede løsninger.

Udvikling

Alle vores produkter er udviklet af Wallmakers, og vi har lang erfaring med produktudvikling. Alle produkter er nøje gennemtænkt og designet til at varetage alle krav til funktion og kvalitet. Wallmakers R&D Design afdeling udvikler nye produkter kontinuerligt, og mange spændende nyheder vil blive lanceret i løbet af 2020.

Øyvind Brastein
Indehaver Norge
ob@wall-makers.no
Anne Brems-Pedersen
Grundlægger og indehaver
anne@wallmakers.dk
Anders Hem-Jensen
Indehaver og produktudvikler
anders@wallmakers.dk
Paul Bartram
Produktion/servicechef
Last opp din CV