Brandglaspartier og døre i Stål

wallmakers den 17. april 2019

Stål kan med sikkerhed tåle de hårdeste belastninger.

Brandglaspartier i stål er ekstremt holdbare og kan med sikkerhed tåle de hårdeste belastninger, som indvendige systemer kan blive udsat for. Vi anbefaler altid stål til højtrafik-døre, som f.eks. på skoler og sygehuse, hvor der typisk er en belastning og tung trafik, der kan påvirke systemerne. Brandglas er tunge og ved brug af automatiske dørlukkere på døre i store dimensioner, kan du være sikker på, at stålsystemet altid tåler belastninger uden problemer.

De stålprofiler, vi bruger, har et smallere design end aluminium og træ, men kan alligevel leveres i meget større dimensioner. Det gør, at stålprofiler ofte bliver pænere at se på og giver et lettere design end aluminium og træ.

Link til vores brochure:

Vores løsninger er godkendt med op til 3200 mm høje døre i brandklasse Ei60, A2, S1 og D0. De seneste syv år har vi leveret stålsystemer til flere institutionsbyggerier, der stiller særligt høje krav til styrke, stabilitet og holdbarhed. Selv efter små 10 år i sit virke på f.eks. skoler, viser systemerne ingen tegn på slidtage. Der er næppe et brandkrav, vi ikke kan klare med vores stålsystemer.

Som med alle andre brandglasprojekter, så er der typisk også et krav til lydreduktion. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige glas til dine projekter og sørger for at finde den helt optimale løsning – både på pris og funktion.