DoorWall glasdør

wallmakers den 24. april 2019

DoorWall er et nyt unikt koncept, som viser Wallmakers’ evne til at tænke ud af boksen.

Resultatet er en dørløsning med integreret dørkarm, baseret på ideen om et hængselssystem, som går mindst 1500 år tilbage i tiden. En løsning, der er nærmest uden begrænsninger i forhold til vægt og dimensioner.

Kort fortalt:

  • Ingen dørkarm, den er integreret
  • Leveres som glasdør eller massivdør
  • 37 dB lydreduktion
  • Kan leveres i store dimensioner
  • En ny måde at tænke dørløsning
  • Leveres i flere træsorter
  • Pinolhængsel

Pinolhængslede døre

Wallmakers Pinolhængsler er et kapitel for sig selv: Baseret på historiske byggetraditioner i et nyt og moderne design. Pinolhængsler kan bruges til både vores dørløsning i glas- og massivdøre.

Mange af vores kunder ønsker en løsning med skjulte hængsler, og på DoorWall er dette nærmest usynligt.

Pinolhængsler giver mulighed for at bruge meget tunge døre, uden at måtte bruge store, synlige eller komplicerede og dyre hængsler. Idegrundlaget for pinolhængsler er ikke noget nyt og går mindst 1500 år tilbage i historien.

Princippet bag pinolhængslet er så godt designet, at der ikke er foretaget store ændringer de sidste 1500 år – vi har blot fået stærkere materialer. Derfor har vi også kunnet lave hængslet meget mindre.

Vi har produceret og leveret døre op til 3300 mm høje og 1300 mm brede, men det er primært adgangsforhold og logistik, som regulerer dørenes størrelse. Har du døråbningen og muligheden for at få døren ind i din bygning, kan vi levere dørløsningen.

DoorWall er et produkt, som bliver brugt i projekter, hvor man ønsker noget ekstra – og som f.eks. kræver egne tilpasninger i specielle finérede løsninger og med egenproducerede dørgreb.

Wallmakers har udviklet dette produkt og leveret det igennem flere år, og det er et produkt med det bedste fra alle tider. DoorWall demonstrerer grundtanken i vores produktudviklingsfilosofi om at skabe med tanke på bæredygtighed opfindsomhed og det at samle det bedste fra alle tider i et moderne design. Det er vi stolte af.