Karmløsning træ

wallmakers den 24. april 2019

Trækarme er en af vores specialløsninger

Designede løsninger

I Wallmakers’ bæredygtige fuldglassystemer i træ, har du mulighed for at vælge mange forskellige overflader. Valg af træsorter åbner op for flere nye alternativer end de traditionelle pulverlakerede eller anodiserede aluminiumsoverflader.

Ask, Kirsebær, Teak … eller hvad med…?

Vi arbejder ofte med ask eller eg, da disse træsorter er hårdere end f.eks. nåletræer og samtidig mere stabil. Den lyse struktur i ask, med en god portion brunmarv, giver et flot nordisk udtryk. Ask vokser i nord Europa, i kontrollerede skovbrug.  Ønsker du et andet udtryk, så står valg af træsort helt frit, som f.eks. de mere eksklusive træsorter som mahogni, teak, kirsebær eller valnød. Uanset hvad du vælger, så sikrer vi at oprindelsen kan dokumenteres og at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Miljøvenlig efterbehandling

Der er frit valg og du kan som kunde bestemme overfladen på profiler, dørkarme og dørblad. Skal de lakeres i valgfri RAL eller NCS-farve? Klar uv-lak, bejdset eller oliebehandlet? Vi leverer også karme i krydsfinér eller dørblad i finéret overflade.

Ved overfladebehandling bruger vi primært vandbaserede malinger, miljøvenlige oliebehandlinger og lak, som ikke indeholder opløsningsmidler. Vi tænker på miljøet i alle aspekter af vores produkter.