Karmløsning træ

wallmakers den 24. april 2019

Trækarme er en af vores specialløsninger

I Wallmakers’ bæredygtige fuldglassystemer i træ har du mulighed for at vælge mange forskellige overflader. Her kan man bl.a. vælge mellem et udvalg  udvalg af forskellige, som et mere naturpræget alternativ til de mere traditionelle pulverlakerede eller anodiserede aluminiumsoverflader.

Ask, Kirsebær, Teak … eller hvad med…?

Vi arbejder ofte med ask eller eg, da disse træsorter er hårdere og mere stabile end f.eks. nåletræer. Den lyse struktur med en god portion brunmarv i ask giver systemet et flot nordisk udtryk. Ask vokser i Nordeuropa i kontrolleret skovbrug.

Ønsker du et andet udtryk, så står valg af træsort helt frit. Du kan f.eks. også vælge mellem de mere eksklusive træsorter som mahogni, teak, kirsebær eller valnød. Uanset hvad du vælger, sikrer vi altid, at oprindelsen kan dokumenteres, og at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Miljøvenlig efterbehandling

Der er frit valg, og du kan som kunde bestemme overfladen på profiler, dørkarme og dørblad. Skal de lakeres i valgfri RAL- eller NCS-farve? Klar uv-lak, bejdset eller oliebehandlet? Vi leverer også karme i krydsfinér eller dørblad i finéret overflade.

Ved overfladebehandling bruger vi primært vandbaserede malinger, miljøvenlige oliebehandlinger og lak, som ikke indeholder opløsningsmidler. Vi tænker på miljøet i alle aspekter af vores produkter.