KAB-Huset

wallmakers den 7. juni 2021

I det nye KAB-Hus har Wallmakers forvandlet og upcyclet rest- og overskudstræ fra møbelindustrien til unikke dør- og vægløsninger med nordisk udtryk.

Wallmakers har til projektet udviklet flotte, miljøvenlige og skræddersyede glasvægsløsninger i træ, hvor alle tilhørende karme og døre med overblok er stavlimet af overskydende fyrretræ fra møbelindustrien. For at holde samme designlinje og efterkomme de høje brandkrav ud mod bygningens atrium leverer vi også brandglasvægge og dobbeltdøre i samme træsort, men med en brandklassifikation på EI 60. Et år er gået siden første spadestik blev taget til byggeriet, og projektet stod færdigt i løbet af foråret 2021. Vi glæder os til at vise jer det færdige resultat!

Skal der være upcyclede detaljer på dit næste projekt?

Udfyld formularen, hvis du ønsker at modtage tekniske specifikationer og information, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter.