Træ System No. 02

Lise Schultz-Larsen den 30. marts 2023

System No. 02 – helt enkle glasvægge og flotte døre

Fuldglasvægge har de seneste årtier erstattet de gamle systemvægge og gipsvægge. I dag hvor der er en stigende trend i retning af bæredygtighed, dokumentation, certificering mv. er Wallmakers træløsninger meget populære i moderne kontorbyggeri på grund af deres enkelhed og transparens.

Elegante døre og dørkarme

Dørkarmene er udviklet med fokus på enkelthed og funktionalitet. Det smalle, svævende udtryk på dørkarmen er inspireret af Triumfbuen af von Spreckelsen i La Defénse i Paris, La Grande Arche.

Den elegante hængslingsmetode sikrer, at selv meget tunge lyddøre ikke med tiden kommer til at ”hænge”. Det er et generelt problem, man ellers ofte oplever, og samtidig undgår du generende hængsler på karm og dørblad.

Glasvægssystemet er meget fleksibelt og kan anvendes med den samme dørkarm til:

  • Massive plane døre
  • Overfalsede døre
  • Massivdøre med overblok
  • Glasdøre

Vi tilbyder desuden skydedøre og pinolhængte døre med gulvdørpumper.

Det bedste valg til kontorer og andre steder hvor der ikke er så høje krav til lyd er typisk hærdet eller lamineret glas.

I mødelokaler, stillerum, chefkontorer og andre rum med krav til lydisolation anbefaler vi lamineret lydglas.

 

Høj kvalitet, FSC og CE-mærkede produkter

Vi kan dokumentere oprindelsen på vores træ og kan tilbyde leverancerne af døre og profiler som FSC certificerede og

Vores glas overholder altid de gældende krav til sikkerhed. Vi leverer glas af en meget høj kvalitet, og vi bruger kun anerkendte leverandører, som er CE-mærkede og overholder kravene til arbejdsmiljø og forurening.

Glassene leveres med smukt polerede kanter på alle 4 sider af glasset, og glassamlingerne lukkes af med et flot silikonefugebånd eller fuges på stedet. Det giver en smuk finish og et professionelt udtryk.

Designede overflader

Med Wallmakers System No. 2 har du også mulighed for at vælge mange forskellige overflader.

Valget af træsort åbner op for nye alternativer end de klassiske pulverlakerede eller anodiserede overflader.

Ask, kirsebær, teak … eller hvad med …?

Vi arbejder ofte i fyrretræ men fx også asketræ vinder frem, da denne træsort er hårdere end f.eks. nåletræ, og samtidig er meget stabil. Den lyse struktur i asketræ med en god portion ”brunmarv” giver et flot nordisk udtryk. Ask gror i Nordeuropa i kontrolleret skovdrift.

Men måske foretrækker du et helt andet udtryk. Valget af træsort står dig helt frit. Du kan også få en af de mere eksklusive træsorter som eg, mahogni, teak, kirsebær eller valnød.

Uanset hvad du ønsker, sikrer vi, at træets oprindelse kan dokumenteres.

Miljøvenlig overfladebehandling

Der er frit valg på alle hylder – profiler, dørkarme og døre kan males i NCS og RAL farver. Ved overfladebehandling bruger vi vandbaseret lak og maling uden opløsningsmidler. Igen med tanke på miljøet.

Vi kan tilbyde en lang række muligheder som også er anvendelige på steder hvor der er ekstra hård belastning.