Træ System No. 03

Lise Schultz-Larsen den 30. marts 2023

Wallmakers system No.3 kan trods med sine meget fine og smalle sprosser og karme optage temmelig store glasspænd – No. 3 er helt unikt da det kan laves som ”fuldglas i flere etager”.

Med dette system kan man opnå en lydreduktion på op til Rw 41 dB afhængig af valg af glas og dørløsninger. Dybden på systemet er minimum 120 mm, og kan udføres dybere afhængigt af kundens ønsker.

Vi tilbyder mange kombinationer af døre – oftest vælger kunderne vores 37 dB massive lyddøre som kan sikre at glasvæggen mod de enkelte rum har en passende og behagelig lyddæmpning. Men man kan også vælge helglasdøre, 42 dB massivdøre eller døre med glasudskæring. For alle dørene gælder at de kan laves med den samme beslåning og placering af hængsler således skal man ikke udskifte dørkarmen hvis man senere ønsker at udskifte en helglasdør til en massiv trædør.

Oplukkelige felter for naturlig ventilation – top- eller bundhængte. De enkle oplukkelige glasfelter over døre kan være med til at sikre et dejlig naturligt indeklima i bygningen, og kan tilbydes manuelt betjent såvel som med automatik.

Glastykkelser fra 10 mm til 21,52 mm alt afhængigt af krav til lyd og sikkerhed – Wallmakers leverer altid glas der overholder krav til sikkerhed og er korrekt mærket i henhold gældende lovgivning.

Vi kan tilbyde en lang række træsorter, som alle kan overfladebehandles efter kundens ønske – typisk anvendes der en flot mat vandbaseret lak, men ønskes der en speciel toning, RAL eller NCS-farve kan det også imødekommes.

Når der vælges løsninger i fyrretræ, falder valget ofte på vores specielle stavlimede fyrretræ hvor man opnår en virkelig høj styrke, flot Co2 regnskab, og samtidig er resultatet meget levende og ærligt visuelt.

System No.3 skal afklares individuelt til det enkelte projekt – kontakt@wallmakers.dk hvis du har spørgsmål til produktet.