Træ System No. 03

Lise Schultz-Larsen den 30. marts 2023

Wallmakers system No.3 kan trods sine fine og smalle sprosser og karme optage temmelig store glasspænd. Dette system er helt unikt, da det kan udføres som ‘fuldglas i flere etager’.

Med dette system kan man opnå en lydreduktion på op til Rw 41 dB, afhængigt af valg af glas og dørløsninger. Dybden på systemet er minimum 120 mm og kan udføres dybere afhængigt af kundens ønsker.

Vi tilbyder mange kombinationer af døre. Oftest vælger kunderne vores 37 dB massive lyddøre, som sikrer glasvæggen en passende og behagelig lyddæmpning.

Vi tilbyder også helglasdøre, 42 dB massivdøre eller døre med glasudskæring. For alle dørene gælder, at de kan udføres med den samme beslåning og placering af hængsler. På den måde slipper man for at skulle have en ny dørkarm, hvis man senere ønsker at udskifte en helglasdør til en massiv trædør.

Oplukkelige felter for naturlig ventilation – top- eller bundhængte. De enkle oplukkelige glasfelter over døre kan være med til at sikre et naturligt sundt indeklima i bygningen. De tilbydes enten manuelt eller automatisk betjent.

Glastykkelser fra 10 mm til 21,52 mm alt afhængigt af krav til lyd og sikkerhed – Wallmakers leverer altid glas, der overholder krav til sikkerhed, og som er korrekt mærket i henhold til gældende lovgivning.

Vi kan tilbyde en lang række træsorter, som alle kan overfladebehandles efter kundens ønske. Typisk anvendes en flot mat, vandbaseret lak, men ønskes der en speciel toning i RAL- eller NCS-farve, kan det også imødekommes.

Når der vælges løsninger i fyrretræ, falder valget ofte på vores specielle, stavlimede fyrretræ, som sikrer en god, solid styrke, et flot CO2 regnskab, og ikke mindst et æstetisk flot udtryk til rummet.

System No.3 skal afklares individuelt til det enkelte projekt – kontakt@wallmakers.dk hvis du har spørgsmål til produktet.