KAB-Huset

wallmakers den 29. marts 2021

Lige nu er der travlt med at få de sidste detaljer på plads ved Enghavevej 81, hvor KAB-Huset opføres i bæredygtighedens tegn – og indrettes med træ som gennemgående element.

Wallmakers har til projektet udviklet flotte, miljøvenlige og skræddersyede glasvægsløsninger i træ, hvor alle tilhørende karme og døre med overblok er stavlimet af overskydende fyrretræ fra møbelindustrien. For at holde samme designlinje og efterkomme de høje brandkrav ud mod bygningens atrium leverer vi også brandglasvægge og dobbeltdøre i samme træsort, men med en brandklassifikation på EI 60. Et år er gået siden første spadestik blev taget til byggeriet, og projektet forventes at stå færdigt i løbet af foråret 2021. Vi glæder os til at vise jer det færdige resultat!

0 comments
Post a comment