Tak for denne gang, Building Green, og på gensyn

wallmakers den 9. november 2021

Så er Building Green messen i Forum veloverstået, og det har været et par spændende og inspirerende dage. Vi har lært meget mere om fornuftig brug af byggematerialer, genset gamle venner og mødt en masse nye bekendtskaber. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der havde lyst til at komme forbi og dele oplevelsen med os.

Synergi: den muskelstærke storebror og den kreative lillebror

It’s a wrap. Building Green 2019 er slut, og nu kan vi se tilbage på to gode dage, hvor DEKO og Wallmakers for første gang stod side om side for at vise omverdenen, hvad vi kan og er – og ikke mindst hvad vi gør for at indrette os efter udviklingen af bæredygtigt byggeri. Bogstaveligt talt.

Indretning er som bekendt vores speciale, og derfor var vores stand på Building Green også designet i et udtryk for, hvad kunder og forhandlere fremover kan forvente at se mere af i DEKOs og Wallmakers’ univers: Træløsninger med grøn omtanke og kreativ åbenhed og tilpasningsdygtighed i forhold til kunders behov, ønsker og idéer.

En tilpasningsdygtighed, der skyldes synergien i samarbejdet mellem DEKO og Wallmakers, og som bedst kan forklares gennem historien om den kreative lillebror og den muskelstærke storebror, der med hver sine styrker og kompetencer kan opnå fantastiske resultater sammen.

Et succesfuldt mødested og lærerige dialoger

Teamet var en sammensætning af stærke profiler fra begge virksomheder: Konsulenter, projektkoordinatorer og vores Sustainability Project Manager, som stod klar til at drøfte innovative indretningsløsninger inden for bæredygtigt byggeri. Og med en central placering, et indbydende trædesign og ikke mindst en lokkende kaffemaskine, tør vi godt sige, at stand nr. 17 blev et succesfuldt mødested for både kendte og nye relationer blandt vigtige aktører i byggebranchen, som deler samme grønne ambition som os.

Det blev til timevis af inspirerende dialoger, der gjorde os klogere på brugen af byggematerialer i et miljøvenligt øjemed, og som lærte os, at kunder og samarbejdspartnere er enige: Genbrug af træ og stavlimede løsninger giver absolut mening i et grønt perspektiv. Derfor bliver det også noget af det, I kan forvente at se meget mere af i vores produktudvikling.

Stor tak til alle, der kiggede forbi

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige af hjertet tak til alle kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter, der havde lyst til at dele oplevelsen med os på Building Green. Hvis du også var med på Building Green messen og måske sidder inde med feedback eller spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ellers er der bare tilbage at sige endnu engang tak for denne gang, Building Green, og på gensyn!

Se videoen fra messen

0 comments
Post a comment