Ny glasvægsløsning i massivt egetræ til Skanska, CPH Highline

wallmakers den 18. februar 2022

Kontorbygningen CPH Highline i København er udviklet af Skanska og skabt med visionen om at sætte menneskelig trivsel og medarbejdersundhed i højsædet, og her er den multinationale entreprenørvirksomhed Skanska nyligt flyttet ind for at nyde godt af de åbne og lyse rammer. For at give et sidste æstetisk nøk på kontormiljøet i lejemålet har Wallmakers indrettet Skanskas nye hovedkontor med glasvægge og -døre i detaljerigt egetræ.

Slankt glasvægssystem i træramme med en krølle på halen

Arkitekten på CPH Highline og Skanskas indretning Holscher Nordborg havde klare ønsker for løsningernes dimensioner og design – en spændende og udfordrende opgave, som ikke desto mindre blev løst til fuld tilfredshed og monteret af DEKO i samarbejde med Wallmakers’ interne specialist, Jesper Frederiksen. Resultatet blev et lydreducerende glasvægssystem i massivt lakeret egetræ i det mest slanke design hidtil set på Wallmakers’ tegnebræt.

Fordelen ved at arbejde med træ er, at det er et utroligt tilpasningsdygtigt materiale, og derfor kommer hver glasvægsløsning i træ også med sin egen lille krølle på halen. Foruden det slanke design og træets egne unikke og blottede åredetaljer udmærker glasvæggene i Skanska sig også med et flot lille detaljespor mellem glasliste og rammeprofiler, som gør det endelige udtryk ekstra elegant. Ud over glasvægssystemer og døre i samme design til kontorområder fordelt på to etager er der også monteret overglas med profiler i egetræ til lejemålets hjerte, nemlig køkkenområdet, som sætter prikken over i’et på indretningen af Skanskas hovedkontor.

Oplagte løsninger til et kontormiljø med fokus på velvære

Med enorme vinduesflader og en ekstraordinær udsigt over havn og by står det klart, at Skanska ikke er flyttet ind i CPH Highline alene for beliggenheden. Når man taler om rumlig trivsel, omfatter det alt fra inspirerende rammesætning, åbenhed, plads og ikke mindst lys, lys og mere lys.

Naturligt dagslys er en af de vigtigste kilder til velvære og daglig trivsel, og derfor var glasvægsløsningerne også helt oplagte. Glassets transparens bidrager både til at fordele dagslyset, der strømmer ind ad vinduerne, rundt i hele kontormiljøet, samtidig med at det åbner omgivelserne mere op. Derudover er træ også særligt populært for tiden, fordi materialet tilfører kontrast, liv og varme til ellers kølige og sterile indretninger. Derudover har træet en beroligende effekt, som også er til at tage og føle på i Skanskas luksuriøse lejemål.

Skal dit projekt på Wallmakers’ tegnebræt?

Wallmakers sætter altid det tætte samarbejde med arkitekt, bygherre og entreprenør i højsædet – for kun på den måde kan man skabe de bedste og mest unikke løsninger. Vi er en agil og tilpasningsdygtig virksomhed, der altid arbejder med fingeren på pulsen for at imødekomme kundens ønsker og opnå de bedste resultater.

Skal dit projekt på Wallmakers’ tegnebræt? Så kontakt os på 43 55 77 11, og lad os se, hvordan vi kan komme i mål med dine visioner.

Galleri

0 comments
Post a comment